GYMNASTIKAPRODETI.CZ TENISPRODETI.CZ SPORTOVNIKEMPY.COM JSMEINLINE.CZ/NALEDE/ +420 731 239 237 YT

REGISTRACE
NA Tréninky v MŠ a ZŠ

Informace o zvoleném kurzu

Tréninky v MŠ a ZŠ
6 lekcí
PÁTEK 14:00 - 15:15, 20. 9. 2024 - 1. 11. 2024 (6 lekcí)
ZŠ Mikulova, Praha 11
Hřiště vzdálené 150 m od školy v ulici Mikulova
1 080 Kč

Milí rodiče 🙂

Tento kroužek je určený pro děti ve věku od 6 do 11 let (po dohodě s rodiči i od 5 let).

Po vyplnění elektronické přihlášky (níže) obdrží rodič e-mailem potvrzení o přihlášení dítěte do kroužku včetně detailních informací pro rodiče (v příloze) a informací k platbě.

Kroužek probíhá zábavnou formou, při které si velice rychle osvojí nové bruslařské dovednosti. Vše učíme formou hry, tak aby je výuka bavila. Nikoho nenecháme pozadu a všem se snažíme alespoň chvilku individuálně věnovat. Jsme si jistí, že se pro Vaše děti inline bruslení stane především zábavou, ve které se budou chtít neustále zdokonalovat.

  • V kurzu na děti čeká 6 lekcí.
  • Samotná lekce inline bruslení trvá 45 minut, zbývající čas je věnován přesunu dětí na místo bruslení, přezouvání a upevnění ochranných pomůcek.
  • Lekce může být zrušena kvůli špatnému počasí. V tomto případě bude instruktor Vás i školu informovat a doba trvání kurzu se o týden posune nebo se zbývající lekce prodlouží.
  • Vámi zmeškané lekce lze nahrazovat kdykoliv a kdekoliv po celou dobu trvání vašeho kroužku.

V případě, že přihlásíte dítě do kroužku v 1. pololetí, je tak přihlášeno na celý školní rok a není potřeba jej přihlašovat znovu ve 2. pololetí. Pokud nebude dítě ve 2. pololetí v kroužku pokračovat, začátkem nového roku Vám přijde e-mail, kde bude možnost dítě z dalšího pololetí odhlásit nebo potvrdit jeho pokračování.

TIP:

Většina zdravotních pojišťoven přispívá částkou min. 500 Kč na dětské pohybové aktivity. O příspěvek můžete zažádat po předložení platebního dokladu (faktury), který zasíláme automaticky po úhradě kurzovného jako součást potvrzovacího emailu o zaplacení. O konkrétních podmínkách je třeba se informovat u své zdravotní pojišťovny.

 

Nejdříve prosím zadejte své osobní údaje. Informace o přihlašovaném dítěti budou následovat.

Přihlašované dítě

Máte slevový poukaz?

Potvrzení přihlášky

  (Čtyři číslice, nic více. Kontrola proti robotům)

KURZY LEDNÍHO BRUSLENÍ

od prosince 2024 

PŘIHLAŠOVÁNÍ DO KURZŮ

BUDE ZAHÁJENO ŘÍJNU

VÍCE INFORMACÍ ZDE